Akupunktøren - kompetencer, erfaringer

Om akupunktøren

”Det falder mig let og naturligt at sætte mig i klienternes situation, derfor smitter det positivt af på behandlingsresultatet.”

Boy Bork Ejderskov er indehaver af klinikken Back2Harmony Akupunktur, og han er født i 1960. Hans baggrund for at være akupunktør begyndte i 1997, da han var på udkig efter en behandling, der kunne fjerne bivirkninger. Boy fik konstateret ondartet lymfekræft, og han ønskede at lindre generne fra kemoterapien og strålebehandlingens bivirkninger uden brug af medicin.

Boy valgte at påbegynde uddannelsen til akupunktør, da behandlingsformen fx hjalp ham på områder, smerter, mave gener og kvalme, energiniveauet blev boostet, immunforsvar, hede i kroppen, søvnløshed. Hans grunduddannelse som akupunktør blev gjort færdig i 2002 fra Helseskolen i Søborg. Sidenhen har han taget flere kurser via sin efteruddannelse – hver gang med kontrol fra brancheforeningen Danske Akupunktører (DA) og Sundhedsstyrelsen. Boy er Registreret Akupunktør (RAB) og er uddannet i kinesisk akupunktur (TCM) af danske, engelske og kinesiske læger, neurologer og akupunktører. Løbende får han også efteruddannelse af disse/dem.

Da Boy selv har været klient hos en akupunktør i forbindelse med sin kræftsygdom, har han en god forståelse for, hvad klienterne kan tilføres gennem målrettet akupunkturbehandlingen. Ro, forståelse, og tillid giver fra begyndelsen et godt afsæt i den respektive klients forløb med behandling.

”Mine klienter gennem årene har haft meget forskellige typer af problemer, og jeg har derfor foretaget rigtig mange behandlinger fra et bredt spektre. Jeg har via de mange behandlinger fået stor erfaring, og min ekspertise, viden og forståelse inden for akupunktur er derfor med tiden blevet både bred og dyb,” fortæller Boy Birk Ejderskov.

Gode kundskaber på kræftområdet

I den daglige behandling anvender Boy Traditionel Klassisk Akupunktur, og han har gode kundskaber i smertelindring af enhver art – eksempelvis rygsmerter, migræne og sportsskader. Særligt store er kompetencerne ved akupunkturbehandling af klienter med kræft. I sidemenuen kan du læse om alle de typer af sygdomme og lidelser, som Boy tilbyder hjælp til.

Der stilles en masse krav til Boy som Registreret Akupunktør (RAB). På brancheforeningen Danske Akupunktørers hjemmeside kan du læse om alle de krav, der skal opfyldes før akupunktør må praktisere. Det er blandt andet krævet, at man har helt spifikke forudsætninger inden for fagområderne anatomi, fysiologi, psykologi, sygdomslære, førstehjælp, akupunktur og klinikerfaring. Din sikkerhed som klient er, at Back2Harmony Akupunktur er forsikringsdækket gennem brancheforeningen.>

Det er vigtigt, at du er opmærksom ved valg af din akupunktør. Akupunktørfaget er ikke autoriseret, og at være akupunktør er ikke en beskyttet titel. Det er derfor essentielt, at du ser efter betegnelsen RAB, der står for Registreret Alternativ Behandler. Behandlere under den betegnelse er underlagt Sundhedsstyrelsens regler og godkendelse, og det er derfor det bedste udgangspunkt for at få et solidt og professionelt forløb med akupunktur.

Nyindrettede lokaler

Boy har i de sidste seks år været akupunktør hos Back2Harmony Akupunktur på Frederiksberg, og her foregår alle behandlinger i behagelige omgivelser. Klienterne bliver behandlet i separate, lydsvage og nyindrettede lokaler. Klinikken har særligt fokus på diskretion og velvære.

Her er et link til brancheforeningen Danske Akupunktører, hvor man kan finde flere informationer om det at være akupunktør: Danske Akupunktører

Tilskudsmuligheder til akupunktur via en sundhedsforsikring og sygeforsikringen "danmark"
Se den Danske, lægehåndbog om akupunktur

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op