Akupunktur mod stress og udbrændthed

Stress og udbrændthed

Stress og udbrændthed i den vestlige verden er efterhånden mere og mere velkendt blandt store dele af befolkningen. Det kan ramme os alle, og det kan blive bygget op over længere tid. Stress opstår som ofte af, at mennesker i det vestlige samfund har fortravlede og hektiske hverdage, eller man kan have problemer i ens personlige relationer. At være ramt af stress i længere tid kan i visse tilfælde være livstruende og invaliderende, mens tilstanden i en kortere periode ikke gør indvirkninger på kroppen.

Grunden til, at stress i længere perioder kan være livstruende, skal blandt andet ses i sammenhæng med udskillelsen af adrenalin og kortisol. Udskillelsen kan være brugbar i korte perioder, hvor kroppen er sat i alarmberedskab. Har stressen stået på i længere tid, er det ikke længere nyttigt. Dokumentation har vist, at langvarig stress kan have negativ indvirkning på hjertet og kredsløbet, og der er øget risiko for kræft og infektionssygdomme.

En af de største farer ved stress over længere tid er, at immunforsvaret bliver påvirket. Det bliver gevaldigt reduceret og ødelagt, og den negative påvirkning kan resultere i kritiske situationer som for eksempel ovenstående sygdomme.

Der kan være flere symptomer på, at man er udsat for længerevarende stress. Nogle af de fysiske er: søvnløshed, svimmelhed, hjertebanken, manglende energi, spændinger i kroppen og muskelsmerter, vægttab, hovedpine eller uro i kroppen. Psykiske symptomer kan ofte være: depression, ulyst, træthed, svigtende koncentration og nedsat humør.

Det er værd at bemærke, at symptomerne på stress kan variere fra person til person. herudover skelner man mellem kortvarig og langvarig stress. Man kan få flest fysiske symptomer, eller man kan få flest psykiske symptomer, men det vigtigste er, at man lytter til kroppen og forsøger at komme stressen til livs.

Få akupunktur mod stress

Der er hjælp at hente, hvis man er udsat for stress over længere tid. Stress, udbrændthed og depression kan blive behandlet med akupunktur. I de områder i kroppen, hvor der er ubalance, kan akupunktøren behandle og stabilisere. Behandling med akupunktur mod stress giver gode resultater for klienten. Akupunkturbehandlingen er effektiv, fordi den påbegynder en selvhelbredelsesproces i kroppen, og det er vejen mod en bedre hverdag med en mere afslappet krop. Akupunkturen giver kroppen ressourcer til at nedkæmpe de negative elementer.

Hvis du er ramt af stress kan, kan du kontakte klinikken på Frederiksberg for en samtale om, hvordan du kan blive hjulpet af med stressen. Kontakt klinikken via telefonen eller via online-bookingen. Ved onlinebooking skal der vælges ’Akupunkturbehandling inkl. samtale’ første gang.

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi følger vejledningen fra vores brancheforening Danske Akupunktører ang. Coronavirus Covid 19, derfor holder vi pt. helt lukket til og med 13.04.20
Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op