Sportsskader kan fjernes med akupunktur

Sportsskader kan forekomme i mange forskellige variationer og intensitet, og skaderne kan derfor resultere i alvorlige problemstillinger. Behandling med akupunktur kan imidlertid være effektivt mod sportsskader, især hvis man kommer hurtigt i gang med akupunkturen efter skadens opståen.

Noget nær de fleste sportsskader kan behandles, så sportsudøveren inden for en uge igen kan være aktiv. Selv om man hører, at sportsudøvere tit må holde lange pauser, er der ofte stor chance for, at udøveren kan slippe af med sin sportsskade hurtigere end ventet.

Sportsskaderne kan opstå hos både almindelige dagligdagsmotionister, ligesom professionelle sportsudøvere også bliver ramt. Overbelastning af forskellige legemsdele, såsom knæet, anklen eller skulderen, er ofte grunden til, at sportsskaden opstår. Den opståede sportsskade kan skyldes flere ting. Skaden kan ske som følge af en pludselig forstrækning, eller at man vrider om. Sportsskader kan samtidig også skyldes en længerevarende belastning, hvor symptomerne kommer langsomt over tid – som for eksempel ved en tennisalbue.

Smerter i hverdagslivet

Der findes altså to typer af sportsskader: de akutte skader og overbelastningsskader. Ved en akut skade, som eksempelvis at vride om, overstiger belastningen vævets styrke, og så går vævet i stykker. I samme moment brister et eller flere blodkar, og blodet vil sive ud i det nærliggende væv. Det resulterer i, at det pågældende område hæver op, og det sker langsomt eller hurtigt alt afhængig af omfanget af skaden.

Sportsskader begrænser udøveren og kan være invaliderende med store smerter i det almindelige hverdagsliv. Der findes flere forskellige sportsskader, men de mest almindelige er følgende: trælår, lyskenskade, forstuvet fod, fiberspringning, knæsmerter, bøjet ribben, tennisalbue, løberknæ, skinnebensbetændelse, golfalbue, akillessenesmerter og seneskedehindebetændelse.

Det er også almindeligt blandt sportsudøverne, at sportsskader kan resultere i rygsmerter og skuldersmerter. For meget motion kan desuden ende med, at udøveren blandt andet også kan få muskelspændinger, muskelsmerter, spændingshovedpine, nakkesmerter og ledsmerter.

Akupunktur er effektivt

Sportsskader som for eksempel muskel- og ledskader kan tit behandles med akupunktur. Det er en effektiv behandlingform. Akupunktur har vist sig effektivt mod sportsskader, så sportsudøveren hurtigst muligt kan komme i gang med træningen igen.

Hvis akupunktur skal have den mest optimale virkning, er det vigtigt, at behandlingen påbegyndes hurtigst muligt, efter sportsskaden er opstået. Det giver det bedste resultat på lang sigt. Alt efter, hvad problemstillingen er, behandles der oftest med akupunktur mellem én til tre gange om ugen.

Behandling med akupunktur mod sportsskader foregår hos Back2Harmony Akupunktur på Frederiksberg i hjertet af København. Boy Bork Ejderskov er registreret akupunktør, og han står altid klar til at svare på spørgsmål eller tage en uforpligtende samtale med klienten, inden man booker en tid.

Læs klient historier fra klinikken her.

Back2Harmony Akupunktur kan kontaktes via telefon, og man er også velkommen til at booke en tid via klinikkens online bookingsystem, hvor der første gang skal vælges akupunkturbehandling inkl. samtale.

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op