Akupunktur kan afhjælpe søvnproblemer

Søvnproblemer er et velkendt fænomen, som hen imod 5-10 procent af befolkningen har udfordringer med til daglig. Problemer med at sove kan skyldes mange forskellige årsager, men oftest er stress og/eller depression en hovedovervejende årsag til søvnproblemer. Behandling med akupunktur kan imidlertid være med til at mindske eller helt fjerne søvnproblemer, så man kan få en bedre og roligere søvn, og samtidig få mere ro i sindet.

Sorg, bekymringer, angst, smerter, urolige ben og nervøsitet er mere konkret ofte primære årsager til, at man begynder at få søvnproblemer. Kroniske søvnproblemer er tit resultat af energimangel, stress-tilstande, psykiske lidelser, eller smerterelaterede sygdomme. Behandling med akupunktur virker, hvis man eksempelvis har problemer med at falde i søvn eller at sove igennem. Akupunkturen kan blandt andet fjerne uro og nervøsitet, smerter og stressrelaterede tilstande.

Dårlig søvn kan give negative konsekvenser

Men helt præcist hvad gemmer der sig bag søvnproblemer? Man kan blandt andet have svært ved at falde i søvn, problemer med at opretholde søvnen (vågner ofte, sover let) samt at man ikke føler sig udhvilet efter søvn.

Der er to typer af søvnproblemer: den primære og den sekundære. Ved den primære forstås problemer, hvor hverken fysiske eller psykiske sygdomme er årsagen. Sekundære søvnproblemer er den mest udbredte, og årsagen skyldes sygdom eller sociale anliggender.

Konsekvenser ved søvnproblemer kan være flere og forskelligartede. For dårlig søvn kan påvirke intellekt, hukommelse og kreativitet, og problemerne kan også have indflydelse på ens sociale relationer. Herudover bliver immunforsvaret svækket ved dårlig søvn, og det er derfor yderst vigtigt, at man sover godt for at have et sundt helbred. Vedvarende søvnproblemer kan desuden i nogle tilfælde medføre en psykose, og det er en alvorlig psykisk tilstand, der ofte ender i akut indlæggelse.

Akupunktur sender dig mod tryg søvn

Søvnproblemer bliver også behandlet med traditionel sovemedicin, men der kan være flere bivirkninger forbundet med indtag af stofferne. Sovemedicinen er ikke naturlig, og den kan forstyrre dine drømme, og man kan tilmed blive afhængig af medicinen. Undersøgelser har vist, at sovemedicin faktisk kan skabe søvnproblemer – herunder urolig søvn.

I Kina og resten af østasien er akupunktur blevet brugt i flere tusinde år som et effektivt middel mod søvnproblemer, og behandlingen har med tiden bredt sig til resten af verden – herunder altså også Danmark.

Når du har fået akupunktur mod søvnproblemer, kan du bedre sove igennem på naturlig vis , da den dårlige periode med urolig og for lidt søvn bliver brudt med akupunkturbehandlingerne. En bedre søvn vil være med til at øge din livskvalitet og din generelle sundhed.

Hvis du oplever søvnproblemer eller træthed, så er du velkommen til at kontakte Back2Harmony Akupunktur på Frederiksberg i hjertet af København. Boy Bork Ejderskov er en erfaren akupunktør, og han står klar til at hjælpe med at lægge en plan for at fjerne dine søvnproblemer. Kontakt klinikken via telefon eller ved at booke en tid i online bookingsystemet. Ved bestilling online første gang skal du vælge ’Akupunktur behandling inkl. samtale’. Ved behandling af søvnproblemer laves der status opfølgning efter 6 akupunktur behandling, klienter køber oftest her et klippekort hvor der gives rabat.

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op