Fjern rygsmerter med akupunktur

Rygsmerter kan være stærke og problematiske, fordi der er tale om en overbelastning, som har negativ påvirkning af rygsøjlens bevægelighed. Behandling med akupunktur kan være med til at fjerne rygsmerter, hvilket vil give en bedre og mere afslappet hverdag. Muskler og sener i ryggen kan være blevet overbelastet i en længere periode, og det er herfra, at de fleste smerter stammer fra.

Akupunktur er en effektiv behandlingsform for rygsmerter, fordi muskler, sener og led i kroppen slapper af, og der vil igen blive bevægelighed i rygsøjlen. Allerede efter første behandling kan man slippe for rygsmerterne, hvis der er tale om simple muskelkramper. I andre tilfælde vil smerterne reduceres fra gang til gang med blivende effekt. Akupunktur kan bruges mod både akutte og kroniske rygsmerter. Det er forskelligt, hvor mange behandlinger, den enkelte klient har brug for, da det helt afhænger af årsag og karakter.

Det anslås, at hver fjerde dansker er ramt af rygsmerter, og der er med andre ord tale om en folkesygdom. Ofte vil akupunkturen være med til at afhjælpe problemet. Rygsmerter kan blandt andet dreje sig om smerter i lænden, højere oppe på ryggen eller smerter med relation fra en diskusprolaps. Smerterne kan vare få dage, eller man kan være kronisk smerteramt.

Årsager til rygsmerter

Der kan være mange forskellige årsager til, at man bliver ramt af rygsmerter. Mange får smerter på grund af en dårlig arbejdsstilling og brug af computermus. Andre får belastningsskader, hvilket i værste fald kan føre til en diskusprolaps. Det kan også ske, at man har rygsmerter, som rent faktisk stammer fra et andet sted end ryggen. Et sådan tilfælde kan være indikator for, at der er noget mere alvorligt galt. Det er i denne sammenhæng vigtigt at lokalisere, hvor smerten reelt set kommer fra.

De fleste kender også udtrykket ’hold i ryggen’. Det er en akut smerte i ryggen, der kan forekomme på grund af en pludselig bevægelse, der ender ud i smerte. Man kan få en følelse af, at dele af ryggen bliver låst, og det kan resultere i stor smerte ved bevægelse. Situationen kan opstå ved, at musklerne i ryggen gennem længere tid er blevet overbelastet og derved går i krampe.

Kom hurtigt i gang med akupunktur

Behandling med akupunktur mod rygsmerter foregår hos Back2Harmony Akupunktur på Frederiksberg i centrum af København. Boy Bork Ejderskov er registreret akupunktør, og han står altid klar til at svare på spørgsmål eller tage en uforpligtende samtale med klienten.

Normalt er der behandling en-tre gange om ugen for at opnå den bedste effekt mod rygsmerterne – alt afhængig af rygsmerternes karakter. Jo hurtigere, man kommer i gang med behandlingen, desto stærkere og hurtigere effekt får man på lang sigt.

Man kan kontakte Back2Harmony Akupunktur via telefon eller booke en tid via klinikkens online bookingsystem, hvor der første gang skal vælges akupunkturbehandling inkl. samtale.

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op