Rygestop med akupunktur

Rygestop kan foretages med akupunktur, og behandlingsformen er effektiv og giver dig ikke ny afhængighed ligesom ved brug af nikotinpræparater. Hvis man ønsker et rygestop, kan den rette rådgivning og akupunktur hjælpe dig godt på vej mod at lægge smøgerne på hylden.

Der er ingen bivirkninger ved behandling med akupunktur mod rygeafvænning, og man undgår også vægtforøgelse, hvis man følger akupunktørens anvisninger.

Det, som man bliver afhængig af som ryger, er selve nikotinen. Og det er dén trang, akupunktur kan hjælpe dig af med, så du ikke længere får lyst til at ryge cigaretter. Nikotin tager pladsen fra kroppens naturlige stoffer, og når disse stoffer er fortrængt, bliver man afhængig af tobakken for at få kroppen til at virke. Rygetrangen bliver stor, og man får svært ved at stoppe igen.

Er man i tvivl om, hvornår man bør kvitte smøgerne, så er der en række signaler, som kan være afgørende. Hvis man ryger under sygdom – eksempelvis ved influenza – eller hvis man ryger mere end 10 cigaretter om dagen, er der god grund til at overveje en fremtid uden tobak – altså et decideret rygestop.

Motivation er vigtig

Rygestop kan med stor fordel behandles med akupunktur, hvis man selv er indstillet på at droppe tobakken. Back2Harmony Akupunktur på Frederiksberg anvender to former for behandling, og det er traditionel kinesisk akupunktur inkl. øreakupunktur, som har vist sig meget effektiv mod nikotinafhængighed. Det skal understreges, at man skal være motiveret til et rygestop, og at man er i psykisk god balance.

Det er også vigtigt, at man tager sine forholdsregler og ændrer nogle adfærdsmæssige ting, når man begynder på akupunktur mod rygestop. Man kan eksempelvis lave en liste med gode grunde til, at man bør stoppe med at ryge, ligesom man bør smide ting ud med relation til rygning. Det er også vigtigt at indse, at man kan blive uafhængig af tobak, og at man kan undvære nydelsen ved cigaretterne.

Flere undersøgelser har vist, at akupunktur er med til at fremme dannelsen af endorfiner i hjernen og herudover positive hormoner. Efter rygeophør går der typisk tre måneder, før der er begyndt produktion af kroppens naturlige stoffer i fuldt omfang.

Kontakt akupunktur klinikken

Typisk behandles der imod rygestop hver otteende til tiende dag eller efter eget ønske. Det er væsentligt, at man ikke har røget på selve dagen for akupunktur. Man fastsætter selv en dato for rygestop, og derefter kan man booke en tid via klinikkens online bookingsystem. De fleste sundhedsforsikringer dækker behandling mod et rygestop i klinikken.

Kontakt registreret akupunktør Boy Bork Ejderskov via telefon eller via bookingsystemet, hvis du er klar til at kvitte cigaretterne og i første omgang gerne vil have en uforpligtende samtale. Back2Harmony Akupunktur i centrum af København står altid klar til at hjælpe dig på vej mod en hverdag uden tobaksafhængighed, så et rygestop kan blive en realitet.

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op