Overgangsalder og akupunktur

Overgangsalderen rammer især kvinder i alderen 45 til 55 år, og generne herfra kan være irriterende og ubehagelige. Ved behandling med akupunktur kan man få genskabt balancen i kroppen og på den måde få minimeret eller helt fjernet symptomerne ved overgangsalderen (menopausen). Akupunktur kan med andre ord hjælpe den enkelte kvinde med at få livskvaliteten tilbage.

Kvinder helt ned til 20 år kan gå i overgangsalder, men det sker oftest hos kvinder, der er fyldt 50 år. Overgangsalderen er overgangen fra at kunne føde børn til ikke at kunne. Det er en overgang, der er ligeså naturlig forekommende, som når piger går i puberteten og begynder at få menstruation.

Overgangsalderen rammer, når æggestokkene er ved at løbe tør for æg. Produktion af hormonerne progesteron og østrogen ophører. Sidstnævnte er især vigtig for slimhinder og knogler. Mangel på østrogen kan desuden resultere i forhøjet kolesterol.

Effektiv akupunktur

Den afbrudte produktion af disse hormoner betyder, at kvinder kan få flere former for symptomer i overgangsalderen, hvilket kan føre til forskellige gener i dagligdagen. Det være sig blandt andet uregelmæssig menstruation, træthed, hedeture (både dag og nat), koncentrationsbesvær, nedsat sexlyst, smerter ved samleje, tørre slimhinder, hovedpine og depression. Søvnløshed og humørsvingninger kan også være gener i overgangsalderen. Det er vidt forskelligt, i hvilket omfang den enkelte kvinde bliver ramt af symptomer. Nogle får store udfordringer i hverdagen; andre slipper relativt billigt.

De fleste kvinder bliver ramt af overgangsalder, og man kan ikke gøre noget for at stoppe den. Det er derimod muligt at mindske symptomerne ved at give behandling med akupunktur. Denne behandlingsform har vist sig yderst effektiv til at hjælpe kvinder i overgangsalderen, og man undgår helt medicinsk indtag.

Den store mangel på hormoner resulterer i en hormonel ubalance i kvindens krop i overgangsalderen. Mange af de gener, kvinder oplever i overgangsalderen, opstår som følge af den hormonelle ubalance. Akupunktur kan imidlertid hjælpe til at genskabe balance i kroppen ved at behandle de rigtige akupunkturpunkter – også kaldet medianpunkter. Akupunktur kan derved mindske eller helt fjerne de irriterende symptomer.

Besøg klinikken på Frederiksberg

Registreret akupunktør Boy Bork Ejderskov har stor ekspertise i at behandle kvinder i overgangsalderen. Behandling mod overgangsalder foregår hos Back2Harmony Akupunktur på Frederiksberg i hjertet af København. Boy står altid klar til at svare på spørgsmål eller tage en uforpligtende snak med klienten, inden der eventuelt bliver booket en tid.

Der kan tages kontakt til Back2Harmony Akupunktur via telefon, og det er også muligt at booke en tid via klinikkens online bookingsystem. Ved første bestilling skal man vælge ’akupunkturbehandling inkl. samtale’, og så har man taget første skridt mod at dæmpe eller helt fjerne sine symptomer ved overgangsalder. Der bliver lagt et veltilrettelagt behandlingsforløb for den enkelte klient, så man er sikret den bedst mulige akupunkturbehandling.

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op