Akupunktur mod migræne og hovedpine

Migræne og hovedpine kan være ødelæggende i hverdagen, hvis ikke man gør noget ved det. Migræne er en anfaldsvis hovedpine, hvor man har en dunkende fornemmelse i hovedet. Akupunktur er en god behandlingsform til at mindske eller helt fjerne migrænen/spændingshovedpinen.

Mennesker i alle aldre kan få migræne, men kvinder rammes oftere end mænd. Migrænen er ofte ledsaget af kvalme og opkastninger. Disse symptomer hæmmer livskvaliteten, ligesom det er nemt at blive overfølsom over for udefrakommende lys og lyde. Et migræneanfald kan vare lige fra få timer op til maksimum tre dage. Det eneste, der typisk hjælper i situationen, er at lægge sig et koldt og mørkt sted for at finde ro.

Ofte oplever man også andre symptomer samtidig med migrænen. Det kan være alt fra kæbespændinger, nakkespændinger, dehydrering, stress og hormonelle forstyrrelser.

God dokumenteret effekt

Mange danskere – op mod 25 procent – er ramt af hyppig migræne eller hovedpine, men de fleste kan få et bedre liv ved brug af akupunktur. Akupunkturen afhjælper ofte migrænen, da nålene går ind og lindrer smerten fra hovedpinen. Det er uvist, hvorfor man bliver ramt af migræne. Det er imidlertid bevist, at de store blodkar rundt om hjernen bliver udvidet under et anfald. Denne udvidelse er formentlig årsagen til, at man mærker smerte.

Akupunktur har veldokumenterede resultater, når det kommer til behandling af migræne og spændingshovedpine. Et stigende antal undersøgelser fra hele verden dokumenterer således, at akupunktur mod migræne eller hovedpine har en stærk og positiv effekt. Faktisk er migræne og hovedpine lidelser, hvor akupunkturbehandling har vist sig mest effektivt.

Effekten af akupunktur ved migræne og hovedpine er særlig god hos børn og uge. Denne gruppe oplever ofte en hurtig reaktion efter behandling, og effekten varer typisk resten af livet. Normalt oplever alle aldersgrupper, at smerterne ved migræne eller hovedpine mindskes med over 50 procent. De fleste klienter oplever hurtigt, at kroppen kommer tilbage i balance efter et par behandlinger. I begyndelsen behandles der to-tre gange om ugen, hvilket med tiden kan aftage alt afhængig af de løbende behandlingsresultater.

Fødevarer kan udløse migræne

Migræne betegnes som en neurologisk sygdom. Den kendes ved kraftig hovedpine, og migrænen kan udløses af flere ting. En del kvinder får eksempelvis migræne ved menstruation. Andre oplever en sammenhæng mellem migræne og specifikke fødevarer – herunder sukker, rødvin, oksekød, stærke krydderier og chokolade. Herudover anses stress og vejrskift normalt også for grunde til migræne.

Migræne og hovedpine kan behandles med akupunktur hos Back2Harmony Akupunktur på Frederiksberg i centrum af København. Boy Bork Ejderskov er registreret akupunktør, og han er altid klar til at svare på spørgsmål eller tage en uforpligtende samtale med klienten.

Man kan kontakte Back2Harmony Akupunktur via telefon, og man er også velkommen til at booke en tid via klinikkens online bookingsystem. Første gang skal der vælges akupunkturbehandling inkl. samtale.

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op