Fjern iskiassmerter med akupunktur

Iskiassmerter kan være yderst smertefuldt at have og kan give store gener. Behandling med akupunktur er effektiv mod iskiassmerter, så man hurtigt kan få det bedre og en mere funktionel hverdag. Akupunktur kan hjælpe patienter, der oplever både akutte iskiassmerter, eller smerter der har stået på gennem længere tid.

Menneskets to største nerver er benævnt ved iskias, og der findes en både i venstre og højre side. Iskiasnerven starter fra lænden på hver side af rygsøjlen, og de går gennem balder og ben, inden de stryger ud i læg og ben.

Iskiassmerter dækker over smerter i benet og/eller balderne. Er der tale om iskiassmerter, er det normalt at have smerter og gener følgende steder: balderne, på/i bagsiden af lårene, underbenene og i fødderne. Smerterne kan opleves som borende og dybe, eller man kan få en følelse af jagende smerter. Iskiassmerter kan – udover smerterne – resultere i mindsket kontrol over benene, nedsat kraft i benene eller direkte følelsesløshed.

Iskiassmerter føles forskelligt

Det kan være vidt forskelligt, hvordan man oplever iskiassmerterne. Smerterne kan skiftevis komme og forsvinde igen, alt afhængig af hvor anspændt man er i ryggen. Det er også forskelligt fra person til person, hvorvidt man har brug for bevægelse, eller om man finder det bedst at ligge ned og eventuelt anvende is-behandling mod iskiasnerven.

Oftest er lænden årsagen til iskiassmerter. Den kan føles fastlåst, og den sværere bevægelse af rygsøjlen vil irritere iskiasnerven. Nerven kan desuden blive påvirket af muskelinfiltrationer i sædemuskulaturen, ligesom slidgigt i både hofte og ryg blandt andet også kan have negativ indvirkning på iskiasnerven.

Smerter fra iskias kan skyldes problemer med led og muskler, men en infektion kan også være en årsag til smerterne. Iskiassmerterne kan ofte begrundes med en diskusprolaps der giver svære smerter i lænden og ben.

Akupunktur løsner iskiassmerter op

Akupunktur mod iskiassmerter er en effektiv behandling, der vil lindre dine smerter eller helt fjerne dem. Akupunktur er generelt set godt til at afspænde muskler, og stammer iskiassmerterne fra en diskusprolaps, kan akupunkturbehandleren fjerne spændinger, så man får mulighed for en bedre genoptræning og styrkelse af musklerne.

Behandling med akupunktur vil både foregå på kroppen og på ørene, da begge dele har vist sig effektivt mod at reducere eller helt fjerne iskiassmerter.

Man er altid velkommen til at kontakte Back2Harmony Akupunktur. Klinikken ligger på Frederiksberg i hjertet af København, og registreret akupunktør Boy Bork Ejderskov står altid klar til at svare på spørgsmål omhandlende iskiassmerter. En uforpligtende samtale er også muligt til hver en tid.

Jo hurtigere man kommer i gang med behandlingen mod iskiassmerter, desto bedre og et mere effektivt resultat bliver muligt. Der anbefales typisk et par behandlinger i klinikken om ugen.

Back2Harmony Akupunktur kan kontaktes via telefonen, og man er også velkommen til at booke en tid i klinikkens online bookingsystem. Første gang skal der vælges akupunkturbehandling inkl. samtale.

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi følger vejledningen fra vores brancheforening Danske Akupunktører ang. Coronavirus Covid 19, derfor holder vi pt. helt lukket til og med 13.04.20
Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op