Styrk immunforsvar med akupunktur

Immunforsvar er en vigtig del af ethvert menneske, men alle mennesker kan opleve at få det svækket i perioder. Stress, ernæringsmæssig ubalance, rygning, alder og forurening fra omgivelser kan alle være årsager til et nedsat immunforsvar. Er immunforsvaret svækket, er der imidlertid hjælp at hente med akupunktur, som genopretter balancen, så man får en bedre hverdag.

Akupunkturen kan være med til at bekæmpe infektioner, og der er god chance for at holde forkølelse og influenza på afstand.

Det er yderst vigtigt at have et godt immunforsvar for at overleve forskellige sygdomme. Mange mennesker i dag bliver ramt af kritisk sygdom, men en god behandling af immunforsvaret kan have en forebyggende effekt på eventuelle fremtidige sygdomsangreb. Akupunktur er en succesfuld behandlingsform til at få optimeret og effektivt styrket immunforsvaret.

Kost og sind er vigtige faktorer

Immunforsvaret kan være involveret i mange sygdomme. Det er sådan, at mange sygdomme skyldes et overaktivt immunforsvar, selv om det kan lyde ulogisk. Immunforsvaret er fra naturens hånd skabt til en benhård verden. Men en moderne tilværelse kan ganske givet blive for ren, og det kan gøre, at immunforsvaret angriber sig selv. Sygdomme, der kan skyldes et overaktivt immunforsvar, kan være: skæleksem, børneeksem, psoriasis, høfeber, allergi, astma, leddegigt, tarmbetændelser og sukkersyge.

Immunforsvarets normale funktion er afhængig af sindet og kosten. Der er ofte udbrud af psoriasis i hårde psykiske perioder, og baggrunden for eksempler på autoimmune sygdomme kan være en utæt tarm grundet forkert kost og dårlig fordøjelse, hvilket skaber overvækst af svamp og forkerte bakterier.

Hvis ikke man får nok D3-vitamin, vil det også gå ud over immunforsvarets funktion. Immunforsvaret kan igen fungere normalt, hvis årsagerne bliver elimineret. Og immunforsvaret vil gradvist blive velfungerende og stærkt, men det vil ikke overreagere.

Styrk immunforsvaret med akupunktur

Det kræver individuel behandling at få optimeret og støttet kroppens eget immunforsvar, så man har de bedst mulige forudsætninger for at undgå sygdomme i fremtiden og samtidig generelt have en bedre hverdag uden sygdomssymptomer.

Det tager 45 ca. minutter per gang at behandle immunforsvaret, og behandlingen skal helst foregå to gange om ugen, hvis man skal havde den fulde effekt. Én behandling om ugen er efterfølgende tilstrækkeligt, indtil sygdommen er væk eller befinder sig i en stabil fase.

Back2Harmony Akupunktur er det rette sted, hvis du gerne vil have styrket dit immunforsvar. Klinikken på Frederiksberg i hjertet af København har stor ekspertise i at behandle klienter, der gerne vil have et stærkere immunforsvar. Boy Bork Ejderskov er registreret akupunktør, og han står altid klar til at svare på spørgsmål eller tage en personlig samtale.

Du skal derfor ikke tøve, hvis du har et nedsat immunforsvar. Du kan kontakte klinikken via telefon eller mail eller bestille en tid direkte på klinikkens online bookingsystem. Ved første booking skal der vælges ’akupunkturbehandling inkl. samtale’.

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op