Hold i nakken behandles med akupunktur

Hold i nakken og generelle skuldergener kan være invaliderende, og der kan derfor være tale om ganske alvorlige problemstillinger. Akupunktur er i den sammenhæng et godt og effektivt værktøj til at løsne op for hold i nakken og eliminere skuldersmerter.

Det er helt almindeligt at have symptomer som hold i nakken og nakkesmerter i Danmark. Det er især kvinder, der oplever den type smerter, og 13 procent af befolkningen vil på ethvert tidspunkt have ondt i nakken. Og cirka 50 procent af alle vil på et tidspunkt i løbet af livet have haft nakkesmerter.

Smerter eller ubehag i nakkeregionen er oftest definitionen på nakkesmerter. Nakkeregionen er defineret som området fra undersiden af hovedet ned til den øverste del af skuldrene. Nakkesmerter kan desuden stråle ud til andre kropsdele såsom begge skuldre, arme, rygsøjlen eller hovedet.

Hvis man oplever hold i nakken, kan det resultere i akutte nakkesmerter. Det kan blandt andet betyde, at nakke og hals bliver låst i en skæv stilling. Akut hold i nakken kan ske, hvis man laver en forkert bevægelse i nakkeregionen, eller hvis man sover i en stilling, hvor halsen hviler forkert.

Fjern smerterne på få dage

En tilstand med hold i nakken er umiddelbart harmløs, og den forsvinder som oftest efter syv til ti dage. Men akupunktur har vist sig at være yderst effektivt ved hold i nakken. Efter den type behandling oplever de fleste, at smerterne forsvinder efter en-to dage, og man vil igen kunne bevæge hovedet på normal vis.

Det er videnskabeligt dokumenteret, at akupunktur generelt set har stor effekt ved nakkesmerter, men det er vigtigt at lokalisere, hvilken type nakkesmerter der er tale om.

Smerterne bliver oftest kategoriseret som specifikke eller funktionsbetingede, da det næsten altid er svært at finde en specifik årsag til nakkesmerter. Piskesmæld kan dog være en af de store syndere, når hold i nakken – eller nakkesmerter – opstår.

Myoser er synderen til hold i nakken

Såkaldte muskelinfiltrationer bliver også benævnt som myoser (gigt). Et specifikt område i en muskel kan være ømt, og hvis belastningen øges, kan det blive endnu mere ømt. Har mennesker muskelsmerter, er der tale om sådanne myoser. Det er uvist, hvorfor der findes muskelinfiltrationer, men det hænger givetvis sammen med, at musklen er i en forøget spænding. Myoser kan være årsagen til hold i nakken og kraftige nakkesmerter.

Man slipper hurtigst af med hold i nakken og nakkesmerter, hvis man benytter akupunktur mindst én til tre gange om ugen. Det giver langt de bedste behandlingsresultater i længden.

Læs klienthistorier om smerter og akupunktur behandling her.

Mange sundhedsforsikringer dækker ved hold i nakken og nakkesmerter, og du kan se tilskudsordninger i topfanen. Du er desuden velkommen til at ringe eller skrive til akupunkturbehandler Boy Bork Ejderskov, der er indehaver af Back2Harmony Akupunktur på Frederiksberg, for at få yderligere information om behandling. Boy er Registreret Alternativ Behandler (RAB) og er godkendt af Sundhedsstyrelsen.

Book en tid i klinikkens online bookingsystem, og du skal første gang vælge ’akupunkturbehandling inkl. samtale.’

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi følger vejledningen fra vores brancheforening Danske Akupunktører ang. Coronavirus Covid 19, derfor holder vi pt. helt lukket til og med 13.04.20
Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op