Graviditetskvalme kan fjernes med akupunktur

Graviditetskvalme er helt normalt under langt de fleste graviditeter. De fleste kvinder har især kvalme i perioden fra uge 6 og til cirka 12. svangerskabsuge. Hos nogle kvinder kan der være graviditetskvalme og opkast i mindre eller større grad under hele graviditeten. Man anslår, at graviditetskvalme rammer i 70 til 85 procent af alle graviditeter, mens omkring halvdelen af alle gravide oplever opkast. årsagen til graviditetskvalme er ukendt, og langt de fleste kvinder får ikke yderligere komplikationer i forbindelse med graviditeten.

Akupunktur er en særligt effektiv behandlingsform i forhold til at lindre eller helt fjerne mange forskellige problemer og smerter forbundet med graviditeten – og helt uden medicinsk indtag og bivirkninger. Behandling med akupunktur kan eksempelvis bruges mod følgende gener: Kvalme, opkastninger, svedeture, smerter, krampe og uro i benene, bækkensmerter, ødemer, hæmorroider, træthed, stress og forhøjet blodtryk.

Det har vist sig at være rigtig effektivt at anvende akupunktur mod graviditetskvalme – eller andre symptomer i forbindelse med graviditeten. Mange kvinder bliver helt symptomfrie, mens andre får lindring.

Gå i hurtig behandling

Hvis akupunkturen skal virke efter hensigten, er det vigtigt, at man begynder i behandling hurtigst muligt efter, at kvalmen og/eller smerterne er sat ind. Det er især vigtigt, hvis man kaster op, da kroppen ellers hurtigt vil svækkes. Det er forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor ofte man skal gå til behandling. Få kvinder kan ikke få bugt med graviditetskvalme med akupunktur, men behandlingen virker heldigvis for rigtig mange kvinder, som dermed får dæmpet eller fjernet de irriterende graviditetssymptomer.

Kan man lindre eller helt slippe af med graviditetskvalme, skulle der gerne være langt større overskud til resten af graviditeten helt frem til selve fødslen. Kvalme og opkast kan ødelægge den ellers store glæde ved at være gravid, og man kan ende med at miste den ellers spirende lyst til at få et barn.

Akupunktur er en del af den Traditionelle Kinesiske Medicin (TKM), der gennem mange år har været en meget brugt behandlingsform i forbindelse med graviditetskvalme og andre symptomer under svangerskabet. Denne type akupunktur har sit ophav i Kina for flere tusinde år siden, og behandlingsformen bliver til stadighed udbredt og anvendt i hele verden den dag i dag.

Kontakt erfaren akupunkturbehandler

Man er altid velkommen til at kontakte Back2Harmony Akupunktur på Frederiksberg, hvor akupunktør Boy Bork Ejderskov er klar til at hjælpe dig på vej mod en graviditet med større overskud. Boy er Registreret Alternativ Behandler (RAB) og er godkendt af Sundhedsstyrelsen.

Kontakt klinikken via telefon eller ved at booke en tid i klinikkens online bookingsystem, og så er man et skridt nærmere en roligere og bedre graviditet. Anbefalingen er at få akupunktur cirka to gange om ugen i starten for at få den bedste effekt på at eliminere graviditetskvalme.

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi følger vejledningen fra vores brancheforening Danske Akupunktører ang. Coronavirus Covid 19, derfor holder vi pt. helt lukket til og med 13.04.20
Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op