Fertilitetsbehandling og akupunktur

Fertilitetsbehandling anvendes ved ufrivillig barnløshed, og denne traditionelle behandling kan med fordel suppleres af behandling med akupunktur. Hvis man er under fertilitetsbehandling, er akupunktur en god løsning for at øge sandsynligheden for at blive gravid.

En række danske lægeklinikker anbefaler i dag, at man kombinerer fertilitetsbehandling med akupunktur – eksempelvis hos Back2Harmony Akupunktur.

Der kan være flere grunde til ufrivillig barnløshed. Det kan blandt andet skyldes, at der er en ubalance i kroppens energi, der løber via medianer i kroppen, og det kan resultere i dårlig passage i æggelederne. Ubalancen i kroppen kan eksempelvis komme fra forkert kost, stress eller andre årsager.

Akupunktur kan være med til igen at skabe balance i kroppen. Behandlingen vil tilføre kroppen ny energi og lukke gammel, ophobet energi ud. Ligesom energien kan flyttes rundt i kroppen.

Blodgennemstrømningen til livmoderen bliver øget ved akupunktur, og det er vigtigt for udviklingen af æggene og den nødvendige næring. Den øgede blodgennemstrømning gør, at ægløsning bliver mere sandsynlig. Livmoderens slimhinde bliver mere modtagelig for det befrugtede æg.

Akupunktur øger graviditets-chance

Undersøgelser har vist, at akupunktur kan være med til at øge chancen for, at kvinder bliver gravide. Anbefalingen lyder derfor, at kvinder modtager behandling med akupunktur både lige før og efter ægoplægning.

Nedsat frugtbarhed er hverdag for cirka 15 procent af alle danske kvinder, hvilket gør det svært at blive gravid. 40 procent af mændene har nedsat sædkvalitet. For at forbedre chancerne for at blive gravide, har man i årtier i Østen anvendt akupunktur som behandling mod ufrivillig barnløshed. Denne tilgang har Vesten efterhånden taget til sig.

Behandlingen baserer sig på, at hormonsystemet, nervesystemet og immunsystemet bliver reguleret ved akupunktur. Herudover kan akupunktur ændre ubalance i psyken og forbedre blodcirkulationen til livmoderen og æggestokkene.

Definitionen af ufrivillig barnløshed er, at par ikke har oplevet graviditet, selv om man har haft regelmæssig samleje i et år. Årsagerne til ufrivillig barnløshed skyldes både en tredjedel kvinden og manden, mens den sidste tredjedel skyldes faktorer forbundet med begge parter.

Akupunkturklinik klar til at hjælpe

Kvinder, der overvejer at supplere fertilitetsbehandling med akupunktur, bør først få en grundig undersøgelse i det offentlige sundhedssystem. Behandlingen kan ske over blot få gange eller med faste akupunkturbehandlinger over flere måneder på faste tidspunktur i menstruationscyklussen.

Behandling med akupunktur kan ske på klinikken Back2Harmony i centrum af København. Boy Bork Ejderskov er registreret akupunktør, og han står klar til at tage en uforpligtende snak og vejlede klienten i et muligt behandlingsforløb. Et forløb hos klinikken foregår i rolige og behagelige lokaler, og Boy har stor erfaring med behandling af klienter, der ønsker akupunktur sammen med den traditionelle fertilitetsbehandling.

Klinikken kan kontaktes via telefon, mail eller ved hurtigt og nemt at bestille en tid via online bookingsystemet. Ved første booking skal der vælges ’akupunkturbehandling inkl. samtale’.

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi følger vejledningen fra vores brancheforening Danske Akupunktører ang. Coronavirus Covid 19, derfor holder vi pt. helt lukket til og med 13.04.20
Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op