Coaching af cancerklienter

Coaching af cancerklienter har i mange år været et centralt speciale hos Back2Harmony Akupunktur på Frederiksberg. Klinikken kan til enhver tid hjælpe med coaching af cancerklienter, hvis man for eksempel har fået en kræftdiagnose eller har været igennem en.

På klinikken kan man modtage en målrettet, individuel akupunkturbehandling ved siden af den konventionelle kræftbehandling, man som kræftpatient modtager i offentligt regi. Behandling med akupunktur har ingen evidens i forhold til at helbrede kræft, men akupunkturen kan til gengæld effektivt hjælpe dig af med bivirkninger opstået fra strålebehandling og kemoterapi. Læs mere HER omkring de muligheder, som akupunkturbehandling kan hjælpe dig med i forhold til et forløb med cancer.

Ved tilhørende coaching af cancerklienter er der rigtig mange klare fordele at hente. Coachingen foregår sideløbende med selve akupunkturbehandlingen, og man vil gennemgå en række centrale emner, der har direkte forbindelse til ens livssituation og fremadrettede muligheder med akupunkturbehandling.

Coaching af cancerklienter er desuden med til at hjælpe patienterne ud af en passiv rolle, da klinikken yder hjælp til at fremme patienternes egne selvhelbredende ressourcer. Det vil være med til at give overskud og klarhed.

Erfaren behandler

Boy Bork Ejderskov er coach og registreret alternativ behandler (RAB) hos Back2Harmony Akupunktur. Han er tidligere kræftpatient og oplevede selv et længere sygdomsforløb med i alt 4 tilbagefald. Det har givet masser af erfaringer, og dem deler han hjertens gerne ud af, han kender til både de fysiske og psykiske udfordringer. Ligesom han har haft masser af tanker om, hvad der måtte vente i fremtiden. Ulidelige smerter, ubehag, at føle sig træt og udbrændt har alt sammen fyldt meget hos Boy Bork Ejderskov, men han kom videre på trods af flere mørke perioder undervejs i sygdomsforløbet.

Et langt og opslidende forløb som kræftpatient fik Boy til at kigge sig om efter en type behandling, der kunne kombineres med sygehusets konventionelle behandling. Her viste akupunktur sig som en effektiv behandlingsform, der kan beskytte og behandle kroppen i en svær periode med sygdom.

Langt coaching-forløb

Et forløb med coaching i klinikken forløber typisk over fire-seks måneder, hvor der undervejs vil være cirka fire samtaler af omtrent én times varighed pr. gang. Man bestemmer selv, hvornår samtalerne skal foregå, og en samtale koster kr. 950. Under en samtale vil Boy Bork Ejderskov blandt andet berøre disse emner: Ernæring, mental balance, søvn, stress, afgiftning og følelser. Herudover vil han spørge ind til, hvordan klientens mave og tarmsystem fungerer, samt om man får motion nok.

Coaching hos Back2Harmony Akupunktur på Frederiksberg tilbydes kun til cancerramte personer samtidig med akupunktur eller cupping (behandling ude nåle).

Hvis man til at begynde med ønsker en uforpligtende snak, kan man kontakte Boy Bork Ejderskov via telefon eller via Back2Harmony Akupunkturs bookingsystem. Han står altid til rådighed, hvis man har spørgsmål med relation til akupunkturbehandling i forbindelse med et cancerforløb.

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi følger vejledningen fra vores brancheforening Danske Akupunktører ang. Coronavirus Covid 19, derfor holder vi pt. helt lukket til og med 13.04.20
Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op