Spiseforstyrrelse og akupunkturbehandling

I forbindelse med min spiseforstyrrelse, fik jeg anbefalet akupunktør Boy Ejderskov hos Back2Harmony Akupunktur på Frederiksberg. Jeg har kæmpet med min spiseforstyrrelse i lidt over et år. De seneste 8 mdr. har jeg været tilknyttet psykiatrien i Ballerup, hvilket jeg har været -og er rigtig glad for, dog har jeg på en måde følt, at ”noget” manglede (uden at vide hvad ”noget” det var).

Jeg besluttede derfor at booke en tid hos Boy i klinikken. Her blev der taget god tid til mig og min historie, og det føltes bare så naturligt i Boys selskab. Vi talte blandt andet om at, have behov for at være i kontakt med egen krop og dets dybere niveauer. 

Jeg var faktisk skeptisk i starten, ikke mindst fordi jeg har nåleangst. Men mødet med Boy i klinikken var bare så positivt – på flere parametre. Jeg mødte ikke kun ind til en fantastisk atmosfære i rolige og trygge omgivelser, men jeg mødte også ind til en behandling, hvor der var tid og rum til mig og MIN historie og hvor intet var overladt til tilfældighederne.

Behandlingsplanen blive forklaret, så jeg var fuldstændig tryg og glemte min nåleangst. Siden min opstart har jeg fået behandling et par gange om ugen – jeg føler mig på en måde mere ”fri” i min omgang med dagligdagen og jeg oplever livsglæden er tilbage. I flere måneder har jeg ikke været særlig social, trukket mig væk fra vennerne og helst været hjemme. Nu har jeg lyst til at være ung med de andre igen og blive helt rask. Forleden var jeg på restaurant med nogle af mine veninder fra Gymnasiet, under middagen fortalte de 3 veninder mig følgende:” Cille, vi har talt om, at du har været ”væk” i helt et år… du har været savnet, - men nu er det som om du er kommet tilbage igen. Nuvel - kan kun give Boy og klinikken mine varmeste anbefalinger. 

Cille Wieser
Gilleleje

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op