Lungekræft, fantastisk støtte med akupunktur

Jeg har været så heldig at finde Boy Bork Ejderskov, en akupunktør, som virkelig forstår hvad det vil sige at gå igennem et behandlingsforløb med kemoterapi, og virkelig er dygtig til at reducere de bivirkninger man har. I 2010 fik jeg kemoterapi, for lungekræft. Da jeg læste at Boy selv havde været igennem behandling flere gange for kræft, følte jeg mig sikker på at jeg ville få netop den akupunkturbehandling der ville hjælpe.

Og Boy hjalp mig faktisk så meget at jeg glemte at tage min kvalmestillende medicin, som betød ingen kvalme, og rigtig vigtig, mindre kemikalier i min krop. Boy arbejdede samtidig på mit immunforsvar og energi niveau og kunne psykisk støtte mig under forløbet.

 I 2018 fik jeg igen brug for akupunktur, da min lungekræft kom tilbage og jeg igen skulle igennem et forløb med kemoterapi, der er dog sket det i mellemtiden at jeg er flyttet tilbage til New Zealand. Jeg fandt en akupunktør her på NZ, som
var rigtig dygtig, men ikke havde tidligere erfaring med at behandle patienter i behandling med kemoterapi. Jeg blev derfor nervøs for ikke at få den optimale behandling i forhold til mine bivirkninger.

Så jeg kontaktede Boy på e-mail, der arbejder i klinikken Back2Harmony Akupunktur på Frederiksberg, vi talte sammen over Skype. Så han hjalp mig igen, ved at sende behandlingsforslag til min akupunktør her, og vejledte hende i optimale behandlings intervaller for at opnå den bedst mulige effekt på bivirkningerne. Han havde derudover også gode råd i forhold til at forberede sig på kemoterapien. Som sidst har jeg fået akupunktur for kvalme, energi, forstoppelse, hedeture, muskel/skelet smerter og immunforsvar. Boy har været på side linjen under hele mit behandlingsforløb med kemoterapi, og støttet mig psykisk. Boy er udover at være en faglig dygtig akupunktør, et rart menneske, som jeg til enhver tid vil anbefale.

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op