Cancer og akupunktur en effekt beskrivende klienthistorie

Cancer er selvsagt altid hårdt og efter et langt sygdomsforløb med Leukæmi, ALL, med dertilhørende kemoterapi, helkropsbestråling og knoglemarvstransplantation, var jeg tappet for al energi. Træt, træt, træt. Lægerne i det offentlige sygehusregi havde ikke andre forslag til hvordan jeg kunne støtte min krop fremadrettet, og jeg begyndte derfor at kigge efter kvalificeret akupunkturbehandling. Jeg søgte målrettet efter en seriøs, registreret akupunktør.

Jeg var meget afkræftet da jeg første gang kontaktede akupunktør Boy Bork Ejderskov, han er selv tidligere cancerklient og har stor erfaring indenfor området. Mit første besøg hos Back2Harmony Akupunktur, på Frederiksberg, var et vendepunkt. Jeg havde alt at vinde, for jeg havde: Ingen energi. Ingen initiativ. Ingen gnist. Efter 6-8 behandlinger og nogle gode coachingsamtaler med Boy, begynder der at ske ændringer i mit energiniveau, og derfra tog det fart. Vi har i samarbejdet benyttet 10’er-skalaen til at ”måle” mit energiniveau. Jeg startede på en 3’er. Jeg er stadig i behandling og her 4 måneder senere, vurderer jeg mit energiniveau til at ligge på en 7’er J Jeg har indimellem brug for at hvile i løbet af dagen, men så er jeg også klar til at deltage aktivt i familiens rytme igen, jeg er endda startet med at arbejde en dag om ugen – det er stort!

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi følger vejledningen fra vores brancheforening Danske Akupunktører ang. Coronavirus Covid 19, derfor holder vi pt. helt lukket til og med 13.04.20
Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op