Akupunktur fjernede bivirkningerne ved konventionel cancerbehandling

Vores datter, Line på 16 år, fik konstateret en tumor i hjernen i marts måned 2012. For Line var det en ”voldsom afbrydelse” i en hverdag, som var fyldt med venner, skole og arbejde. Line skulle opereres og efterfølgende have 30 strålebehandlinger og intensiv kemoterapi. En pjece på hospitalet om akupunktør Boy Bork Ejderskov fra klinikken Back2Harmony Akupunktur omkring akupunkturbehandling kom til at gøre en mærkbar forskel for hele vores familie i efterbehandlings-forløbet.

Umiddelbart efter operationen startede behandlingsforløbet med stråling og kemoterapi, kvalme, utilpashed, maveproblemer og en manglende appetit var udslagsgivende for, at vi kontaktede Boy Bork Ejderskov.

En tvivlsom behandling hjemme i Jylland for en tennisalbue var eneste erfaring med akupunkturen, men vi ville give det en chance. Akupunktør Boy Bork Ejderskov har selv været ramt af cancer og kender derfor alt til bivirkninger samt vigtigheden af et stærkt immunforsvar og dermed også et velfungerende mave-tarmsystem.

Efter operationen fik Line desuden en lammelse i højre side af ansigtet så mundvigen hang. Højre øje var syns- og bevægelighedsreduceret. Dette krævede øjeblikkelig speciel akupunkturbehandling. Efter 30 dages behandling var øje og mund i væsentlig bedring og derfor fortsætter vi behandlingen.

Både Line, min kone og jeg er lykkelige over, at vi traf den beslutning.

Line har i hendes 30 dages strålingsforløb samt dertilhørende daglige kemo tabletter i 44 dage været fri for kvalme i over 95 % af tiden. Hun spiser normalt og har ikke tabt i vægt. Skønt vi andre har været lidt små forkølede har Lines immunforsvar kunnet modstå smitte. Der er en verden til forskel på, om Line har bivirkninger eller ej.

Det gode supplement til det normale behandlingsforløb, tilskriver vi bl.a. den specialiserede akupunkturbehandling og kunne ikke drømme om at stoppe det nu, selv om kemobehandlingen stadig pågår 6 måneder frem.

Jeg kan på det varmeste anbefale akupunktør Boy Bork Ejderskov og klinikken Back2Harmony Akupunktur, Rathsacksvej 1, st. th. 1862 Frederiksberg tlf.: 3048 1100

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op