Akupunktur fjernede mine bivirkninger

I februar 2012 fik jeg beskeden som kun 27 årig, at jeg havde hjernekræft efter at jeg havde fået fjernet en svulst fra venstre side af hjernen. Budskabet om, at jeg havde cancer var uvirkeligt og surrealistisk. Jeg kunne så se frem til at skulle igennem en lang og sej kamp, med stråling og kemoterapi. Jeg vidste, at det ville blive hårdt, og jeg frygtede det værste.

På Rigshospitalet faldt jeg over en god artikel om Back2Harmony Akupunktur, hvor der var beskrevet akupunkturens muligheder under et kræft forløb. Jeg havde hørt fra flere kræftpatienter, at akupunkturen havde hjulpet med at minimere/fjerne deres bivirkninger fra kemoterapi og strålebehandling, samt endda at give dem humør og energi igen. Så efter at have læst artiklen kontaktede jeg den omtalte akupunktør Boy Bork Ejderskov på Frederiksberg, som netop har speciale i at behandle den slags bivirkninger.

Allerede efter få behandlinger i klinikken hos akupunktøren følte jeg, at jeg var klar til en relativ normal hverdag igen med lidt løb og cykling. Jeg kunne mærke behandlings effekten med det samme, jeg sov bedre, var gladere, og kvalmen og mavesmerter var væk! Akupunktur behandlingen forstærkede også mit immunforsvar for hver behandling.

Nu er det september 2015, og det er 3 år siden jeg blev færdig med min behandling på Rigshospitalet og mine scanninger har været i top siden da. Kun ét halvt år efter min behandling på Rigshospitalet fik jeg løbet mit første halvmaraton, og der er blevet løbet og mountainbiket mange kilometer siden da uden det mindste brok.

Takket være Boy Bork Ejderskov’s akupunktur er jeg kommet i endnu bedre fysisk og psykisk form – derfor vil jeg vil ikke tøve med at anbefale kræft-ramte at kontakte Boy Bork Ejderskov!

For god ordens skyld får i lige klinikkens data her: Back2Harmony Akupunktur – Rathsacksvej 1, st. th. 1862 Frederiksberg C.- Tlf. 30481100 - Læs mere om cancer og kræft her

Med venlig hilsen

Otto Gredsted. Kastrup
September 2015

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op