Lungekræft, fantastisk støtte med akupunktur

Jeg har været så heldig at finde Boy Bork Ejderskov, en akupunktør, som virkelig forstår hvad det vil sige at gå igennem et behandlingsforløb med kemoterapi, og virkelig er dygtig til at reducere de bivirkninger man har. I 2010 fik jeg kemoterapi, for lungekræft. Da jeg læste at Boy selv havde været igennem behandling flere gange for kræft, følte jeg mig sikker på at jeg ville få netop den akupunkturbehandling der ville hjælpe.

Læs mere ...

Cancer og akupunktur en effekt beskrivende klienthistorie

Cancer er selvsagt altid hårdt og efter et langt sygdomsforløb med Leukæmi, ALL, med dertilhørende kemoterapi, helkropsbestråling og knoglemarvstransplantation, var jeg tappet for al energi. Træt, træt, træt. Lægerne i det offentlige sygehusregi havde ikke andre forslag til hvordan jeg kunne støtte min krop fremadrettet, og jeg begyndte derfor at kigge efter kvalificeret akupunkturbehandling. Jeg søgte målrettet efter en seriøs, registreret akupunktør.

Læs mere ...

Akupunktur behandling og brystcancer

I april måned 2014 fik jeg som 44 årig konstateret brystcancer. Det var en uvirkelig besked at få, og verden gik i stå. Jeg blev opereret i maj og gik i gang med mine 6 hårde kemobehandlinger i juni måned. Under mit kemoforløb valgte jeg at få akupunktur, da jeg havde hørt om andre der var blevet hjulpet i klinikken Back2Harmony Akupunktur.

Læs mere ...

Akupunktur fjernede bivirkningerne ved konventionel cancerbehandling

Vores datter, Line på 16 år, fik konstateret en tumor i hjernen i marts måned 2012. For Line var det en ”voldsom afbrydelse” i en hverdag, som var fyldt med venner, skole og arbejde. Line skulle opereres og efterfølgende have 30 strålebehandlinger og intensiv kemoterapi. En pjece på hospitalet om akupunktør Boy Bork Ejderskov fra klinikken Back2Harmony Akupunktur omkring akupunkturbehandling kom til at gøre en mærkbar forskel for hele vores familie i efterbehandlings-forløbet.

Læs mere ...

Akupunktur fjernede mine bivirkninger

I februar 2012 fik jeg beskeden som kun 27 årig, at jeg havde hjernekræft efter at jeg havde fået fjernet en svulst fra venstre side af hjernen. Budskabet om, at jeg havde cancer var uvirkeligt og surrealistisk. Jeg kunne så se frem til at skulle igennem en lang og sej kamp, med stråling og kemoterapi. Jeg vidste, at det ville blive hårdt, og jeg frygtede det værste.

Læs mere ...

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op