Sportsskade og akupunkturbehandling

Jeg har de sidste mange måneder været plaget voldsomt af skinnebensbetændelse, pga. løbetræning. Jeg havde så mange smerter, at selv når jeg bare skulle gå almindeligt, gjorde det frygteligt ondt, og smerterne begyndte at sætte sig i knæ og fødder. Jeg træner til politiskolens optagelsesprøve, og har derfor en løbecoach på, da det haltede lidt med konditionen. Men pga. skinnebensbetændelsen, kunne jeg næsten ikke løbe meget mere end 1 kilometer.

Min coach sagde jeg måtte vælge. Få akupunkturbehandling, eller ingen løb, da det ville ødelægge mine ben fuldstændig. Min coach anbefalede Boy, som er akupunktør hos Back2Harmony Akupunktur på Frederiksberg.

Min første behandling startede med en samtale, om mit problem, og Boy forklarede hvad han ville gøre, og lavede en behandlingsplan ud fra dette. Jeg fik sat nåle i kroppen samt på mine ører, dette forstærker behandlingen.

Jeg fik 2 behandlinger om ugen den første måned, og allerede efter 14 dage, kunne jeg begynde at mærke en klar forskel. Jeg kan løbe længere, før der begynder at komme smerter, og problemer i knæ og fødder, er næsten væk. Nu virker akupunkturbehandling så godt på mig, at jeg kun får en behandling om ugen. Nu kan jeg løbe 8 km 3 gange om ugen.

Alt i alt, vil jeg sige akupunktur virker rigtig godt på mig, og jeg vil helt klart anbefale det. Pt. vil jeg sige jeg ikke kan undvære mine behandlinger, da jeg fortsat er meget aktiv på mit løb, og da skinnebensbetændelse, er en overbelastningsskade, vil det ikke forsvinde før jeg holder op med at løbe, eller i hvert fald holder det på det minimale.

Malene Højgaard
Gilleleje

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op