Smerter og akupunktur

Mette-Kamper-Lacoppidan

Jeg er en 38 årig kvinde som i mit virke som pædagog i 2016, fik lavet et voldsomt vred i kroppen i forbindelse med flytning af en beboer. Dette har resulteret i konstante smerter i min venstre side af nakken, venstre skulder og venstre side af lænden. Jeg har fået et utal af behandlinger hos kiropraktor, fysioterapeut og kranio sakral terapeut, desværre uden at opleve reel bedring. 

Læs mere ...

Smerter forsvandt med akupunkturbehandling

Min personlige beretning om mit møde med akupunkturens fantastiske verden hos Back2Harmony Akupunktur, Frederiksberg. Som Elitesports udøver og personlig træner for bla. Team Brunel i Volvo Ocean Race 2015 bruger jeg min krop maksimalt for at holde mig i top form og for at kunne levere resultater på daglig basis.

Læs mere ...

Sportsskade og akupunkturbehandling

Jeg har de sidste mange måneder været plaget voldsomt af skinnebensbetændelse, pga. løbetræning. Jeg havde så mange smerter, at selv når jeg bare skulle gå almindeligt, gjorde det frygteligt ondt, og smerterne begyndte at sætte sig i knæ og fødder. Jeg træner til politiskolens optagelsesprøve, og har derfor en løbecoach på, da det haltede lidt med konditionen. Men pga. skinnebensbetændelsen, kunne jeg næsten ikke løbe meget mere end 1 kilometer.

Læs mere ...

Lændesmerter

I gennem en længere periode med lændesmerter og efter at have svinget mellem smertestillende piller, læger og diverse alternative behandlingstilbud fandt jeg endelig løsningen på mit problem. Jeg blev anbefalet at prøve smertebehandling hos klinikken Back2Harmony Akupunktur på Frederiksberg. Det var nyt for mig, så jeg var lidt skeptisk.

Læs mere ...

Akupunktur fjernede mit piskesmæld

For 11 år siden i 2001 pådrog jeg mig et alvorligt piskesmæld ved en bilulykke. Efterfølgende har jeg forsøgt at få hjælp gennem fysioterapi, massage, kiropraktik mv. men helt uden effekt. I 2012 forværredes min situation sig væsentligt. Jeg havde voldsomme nakke- og skuldersmerter og hovedpine ned over øjnene.

Læs mere ...

Skøn akupunktur

Min opfattelse af akupunktur er fuldstændig ændret efter min behandling hos Back2harmony. Så mange hverdagsproblemer som søvnløshed, hjertebanken, hovedpine og generel uro benhandlet på få timer i klinikken. Varmt og omsorgsfuldt sted, hvor man hurtigt føler sig tryg. En umage bliver lagt i at tilpasse tider før og efter arbejde.

Læs mere ...

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Klinikken holder lukket pga. efteruddannelse og ferie til og med 21.02.20
Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op