• Hjem
  • Klient historier

Lændesmerter

I gennem en længere periode med lændesmerter og efter at have svinget mellem smertestillende piller, læger og diverse alternative behandlingstilbud fandt jeg endelig løsningen på mit problem. Jeg blev anbefalet at prøve smertebehandling hos klinikken Back2Harmony Akupunktur på Frederiksberg. Det var nyt for mig, så jeg var lidt skeptisk.

Læs mere ...

Smerter forsvandt med akupunkturbehandling

Min personlige beretning om mit møde med akupunkturens fantastiske verden hos Back2Harmony Akupunktur, Frederiksberg.

Som Elitesports udøver og personlig træner for bla. Team Brunel i Volvo Ocean Race 2015 bruger jeg min krop maksimalt for at holde mig i top form og for at kunne levere resultater på daglig basis.

Læs mere ...

Akupunktur fjernede mit piskesmæld

For 11 år siden i 2001 pådrog jeg mig et alvorligt piskesmæld ved en bilulykke. Efterfølgende har jeg forsøgt at få hjælp gennem fysioterapi, massage, kiropraktik mv. men helt uden effekt. I 2012 forværredes min situation sig væsentligt. Jeg havde voldsomme nakke- og skuldersmerter og hovedpine ned over øjnene.

Læs mere ...

Skøn akupunktur

Min opfattelse af akupunktur er fuldstændig ændret efter min behandling hos Back2harmony. Så mange hverdagsproblemer som søvnløshed, hjertebanken, hovedpine og generel uro benhandlet på få timer i klinikken. Varmt og omsorgsfuldt sted, hvor man hurtigt føler sig tryg. En umage bliver lagt i at tilpasse tider før og efter arbejde.

Behandler Boy Ejderskov er varm og kompetent og lægger hjerte i at effektivisere behandlingen efter patients store som små skavanker.

Alt i alt en helbredende og behagelig oplevelse.

Lungekræft, fantastisk støtte med akupunktur

Jeg har været så heldig at finde Boy Bork Ejderskov, en akupunktør, som virkelig forstår hvad det vil sige at gå igennem et behandlingsforløb med kemoterapi, og virkelig er dygtig til at reducere de bivirkninger man har.

I 2010 fik jeg kemoterapi, for lungekræft. Da jeg læste at Boy selv havde været igennem behandling flere gange for kræft, følte jeg mig sikker på at jeg ville få netop den akupunkturbehandling der ville hjælpe.

Læs mere ...

Cancer og akupunktur en effekt beskrivende klienthistorie

Cancer er selvsagt altid hårdt og efter et langt sygdomsforløb med Leukæmi, ALL, med dertilhørende kemoterapi, helkropsbestråling og knoglemarvstransplantation, var jeg tappet for al energi. Træt, træt, træt. Lægerne i det offentlige sygehusregi havde ikke andre forslag til hvordan jeg kunne støtte min krop fremadrettet, og jeg begyndte derfor at kigge efter kvalificeret akupunkturbehandling. Jeg søgte målrettet efter en seriøs, registreret akupunktør, RAB.

Læs mere ...

Akupunktur behandling og brystcancer

I april måned 2014 fik jeg som 44 årig konstateret brystcancer. Det var en uvirkelig besked at få, og verden gik i stå. Jeg blev opereret i maj og gik i gang med mine 6 hårde kemobehandlinger i juni måned.

Under mit kemoforløb valgte jeg at få akupunktur, da jeg havde hørt om andre der var blevet hjulpet i klinikken Back2Harmony Akupunktur. Jeg ønskede at støtte mig selv optimalt uden yderligere medicinsk indtagelse. Derfor kontaktede jeg klinikken og det viste sig at være en rigtig god beslutning. Akupunkturen gav mig både fysisk og psykisk velvære, samt overskud under hele forløbet.

Læs mere ...

Akupunktur fjernede bivirkningerne ved konventionel cancerbehandling

Vores datter, Line på 16 år, fik konstateret en tumor i hjernen i marts måned 2012. For Line var det en ”voldsom afbrydelse” i en hverdag, som var fyldt med venner, skole og arbejde. Line skulle opereres og efterfølgende have 30 strålebehandlinger og intensiv kemoterapi.

Læs mere ...

Akupunktur fjernede mine bivirkninger

I februar 2012 fik jeg beskeden som kun 27 årig, at jeg havde hjernekræft efter at jeg havde fået fjernet en svulst fra venstre side af hjernen. Budskabet om, at jeg havde cancer var uvirkeligt og surrealistisk. Jeg kunne så se frem til at skulle igennem en lang og sej kamp, med stråling og kemoterapi. Jeg vidste, at det ville blive hårdt, og jeg frygtede det værste.

Læs mere ...

Lille mirakel

Behandlingen i klinikken hos Back2harmony Akupunktur er det bedste der skete for mig efter mange måneder med søvnproblemer, hjertebanken, hovedpine og generel uro som resultat af stærk depression. Efter den første behandling har jeg sovet uden sov piller og min energi og overskud blev markant højere.

Læs mere ...

Ro i kroppen

Gennem en periode på flere måneder gik jeg til behandling hos Back2Harmony Akupunktur, og det har jeg aldrig fortrudt. Det er altid rart at besøge klinikken, hvor der er rent, pænt og med en behagelig atmosfære. Boy Ejderskov tager imod med smil og imødekommenhed, og det gør, at kroppen er bedst muligt forberedt på akupunkturen.

Læs mere ...

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 08.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 10:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 08:00 - 18.00

Vær social

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!